BCNEGRA 2016 · Des de França, nous matisos del noir etern amb Bernard Minier i Michel Bussi

dilluns 1 febrer, 16.30h 

Conservatori del Liceu - Nou Rambla, 88

Entrée libre · Traduction simultanée

 

Potser el gènere negre es conrea als països més diversos, però no hi ha dubte que França continua sent una referència imprescindible. El país del noir, del polar, és el que acull el nombre més gran de festivals dedicats al gènere, el que té un nombre més destacat de col·leccions negrocriminals i un dels pocs que acull a la capital, París, un equipament que ens fa enveja: la BILIPO, o, el que és el mateix, la Bibliothèque des Litteratures Policières.

No és, doncs, gaire estrany que els autors francesos transitin per tots i cadascun dels camins que ens ofereix la narrativa negrocriminal. Ho podrem comprovar parlant amb dos dels autors d’aquest gènere més llegits i valorats al seu país. Potser sí que les seves propostes literàries són divergents, però neixen d’un mateix origen: uns lectors addictes a la novel·la negra.

 

Llegir l’article: BCNegra homenatja la novel·la francesa

 

La col·lecció de la Mediateca

Barcelona es tenyeix de negre amb motiu del festival BCNegra que té lloc del 28 de gener al 6 de febrer. Submergiu-vos vosaltres també en l’atmosfera del suspens amb la nostra selecció de novel·la negra i les seves nombroses novetats!

 

dilluns 1 febrer, 16.30h 

Conservatori del Liceu - Nou Rambla, 88

 

Entrée libre · Traduction simultanée

 

Compartir: